Met Cooqing hebben gepassioneerde hobbykoks de kans een avond te koken in hun favoriete restaurant, onder begeleiding van de chefkok, voor familie en vrienden. Een onvergetelijke ervaring!

Hobbykok Manuel Diez kookt voor zijn vrienden en familie in restaurant Napoli te Rotterdam. Vol vertrouwen en een beetje gezonde stress oogst hij applaus van zijn gasten die genieten van de bijzondere setting en sfeer. Zijn passie voor koken heeft hij van zijn vader. Zelf kookt hij vaak voor vrienden thuis, maar vandaag is het aantal gasten een stuk groter dan waar hij normaal thuis voor kookt. "De chef leert je precies hoe je voor 40 man iets gaat bereiden, in plaats van voor bijvoorbeeld 8, daar zit nogal een verschil in", vertelt Manuel. Dankzij de hulp van chefkok Fabrizio weet Manuel zijn gasten een fantastische avond te bezorgen.

Manuel's Cooqing was een groot succes! Bekijk hier de video. Zelf een Cooqing doen? Dat kan! Schrijf je hier in.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.