Met Cooqing hebben gepassioneerde hobbykoks de kans een avond te koken in hun favoriete restaurant, onder begeleiding van de chefkok, voor familie en vrienden. Een onvergetelijke ervaring!

Als de dag van haar Cooqing bij restaurant Le Bon Vivant in Maastricht dan eindelijk daar is, kan hobbykok Suzan niet wachten om de keuken in te stappen. En het resultaat daarvan mag er wezen. Een fantastische avond voor zowel Suzan als haar gasten en het restaurant. Suzan staat te stralen in de keuken, de blijdschap spat er vanaf! Mede dankzij de begeleiding van chefkok Björn en het enthousiasme van restaurateur Caspar, gaat deze avond de boeken in als een onvergetelijke. Dat smaakt naar meer!

Wat ik heel gaaf vind is de reactie van de gasten, iedereen is zo enthousiast! En de hele ervaring op zich, ik word er enorm blij van! – hobbykok Suzan bij Le Bon Vivant

Bekijk hier de video van Suzan haar Cooqing bij Le Bon Vivant. Enthousiast geworden en wil je nu zelf ook zo'n geweldige ervaring opdoen? Dat kan! Schrijf je hier in.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.