Met Cooqing hebben gepassioneerde hobbykoks de kans een avond te koken in hun favoriete restaurant, onder begeleiding van de chefkok, voor familie en vrienden. Een onvergetelijke ervaring!

Hobbykok Nienke en chefkok Gerrit vormen een prima duo in de keuken en maken de avond onvergetelijk voor zichzelf én voor de gasten van Nienke. Persoonlijk, intiem, sfeervol en verrukkelijk. Het niveau ligt hoog, de gerechten zijn prachtig. Een vriendin van Nienke heeft zelfs voor het eerst een foto van haar eten gemaakt!

De gasten waren super blij, onze cheffin was ook super enthousiast, zeker voor herhaling vatbaar. Graag zelfs! – chefkok Gerrit bij Ross Lovell

Ben jij de volgende die een meer dan succesvolle Cooqing beleeft bij Ross Lovell? Of heb jij een ander restaurant in gedachten waar je een keer zou willen koken? Schrijf je dan nu hier in. Bekijk hieronder de video van Nienke's Cooqing om te zien wat je te wachten staat.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.