Met Cooqing hebben gepassioneerde hobbykoks de kans een avond te koken in hun favoriete restaurant, onder begeleiding van de chefkok, voor familie en vrienden. Een onvergetelijke ervaring!

Niet één maar twee hobbykoks aan de zijde van chefkok Lesley van brasserie Nero. Met hun ruim 60 gasten maken hobbykoks en vrienden Jaap en Tjerk er een waar feest van. Mede dankzij het enthousiasme en de inzet van restaurateur Richold, die zelfs live muziek geregeld had. Niemand minder dan Bart Brandjes, bekend van de Voice. Het bleef dan ook nog lang onrustig (en heel gezellig) in Bergen. Dinsdagavond 12 uur en een volle dansvloer.

“Het was een topavond, we zijn trots op onszelf!” – hobbykok Jaap

Wil jij zelf zo'n topavond beleven? Dat kan! Schrijf je hier in.

Laat een Reactie achter

Geef een reactie