DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Wil jij kans maken op deze slowcooker, dé musthave voor iedere kok? Lees dan snel verder!

In samenwerking met Cook&Co (www.cookandco.nl) is via de Cooqing Facebookpagina een slowcooker te winnen. Je maakt kans op de Crock-Pot Digital Sauté Slowcooker 6 liter, ter waarde van €125,- door onder de actiepost (link) te delen wie jij denkt dat voor zijn of haar vrienden in een echt restaurant wilt koken. Met deze Crock-Pot Digital Sauté Slowcooker kun je eenvoudig maaltijden langzaam laten garen, zodat smaak en voedingswaarden beter behouden blijven. Voor deze en meer slowcooker, klik hier!

KLIK HIER VOOR DE ACTIEPOST OM MEE TE DOEN

Cooqing geeft gepassioneerde hobbykoks de kans een avond met de chefkok te koken in zijn of haar favoriete restaurant voor familie en vrienden. Voor de hobbykok is deze ervaring helemaal gratis, je gasten rekenen aan het eind van de avond alleen hun eten en drinken af. Zo simpel kan het zijn! Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven voor het platform.

Laat een Reactie achter

  1. Claudia Diependaal

    Wauw n Slowcooker. Die wil ik heel erg graag. Ik heb MS en dit zou mij erg helpen met koken. Minder vermoeiend met n slowcooker koken want dat kan ik nu niet. Ik duim ???

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.