Met Cooqing hebben gepassioneerde hobbykoks de kans een avond te koken in hun favoriete restaurant, onder begeleiding van de chefkok, voor familie en vrienden. Een onvergetelijke ervaring!

Toen Robin Lindhout de oproep van Cooqing voor een hobbykok voor sterrestaurant Amarone voorbij zag komen op Facebook, wist zij meteen voor wie deze uitdaging was weggelegd. Namelijk haar vader, Ronald. In het dagelijks leven is Ronald aan het werk als stukadoor of voor zijn foodtruck, maar zijn passie voor koken is onbegrensd. Zo volgde hij al verschillende kookcursussen en doet hij in zijn vrije tijd niets liever dan experimenteren met nieuwe gerechten en ingrediënten in zijn keuken. Tijd dus om de volgende stap te zetten, en zijn kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Het sterrestaurant Amarone, met chefkok Gert Blom achter de kachel, is daarvoor bij uitstek hét restaurant. Het niveau ligt hoog, dus een uitdaging was het zeker.

Je wordt onderdeel van een geoliede machine van kunstenaars met top producten. – hobbykok Ronald

Het resultaat: een onvergetelijke avond met familie en vrienden met een voortreffelijk diner verzorgd door Ronald, chef Gert Blom en zijn brigade! Bekijk hier de video van Ronald's Cooqing. Wil jij zelf een Cooqing doen? Dat kan! Schrijf je hier in.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.