Cooqing verloot een gratis diner voor 4 gasten!

Onder alle verkochte Vouchers in de periode 9 september–1 november verloot Cooqing 4 couverts, welke de kookliefhebber tijdens zijn Cooqing bereidt heeft. Dus koop nu je Cooqing Voucher en profiteer van 35% korting ÉN maak kans op een gratis diner voor 4 van jouw gasten!

Actievoorwaarden

Deze winactie wordt door Cooqing BV aangeboden aan iedereen die in de periode van 9 september tot 1 november 2018 een Cooqing Voucher aankoopt. Iedereen doet zo vaak mee als hij/zij Cooqing Vouchers aangekocht heeft. Na 1 november 2018 kiest Cooqing een winnaar uit het bestand van verkochte Vouchers. De winnaar krijgt 4 couverts aangeboden in het restaurant waar de Cooqing plaatsvindt. Met andere woorden: Cooqing betaalt 4 menu ’s, tot een maximum van € 300,00 die door de kookliefhebber in de keuken van het restaurant waar de Cooqing plaatsvindt voor de gasten van de kookliefhebber zijn bereidt. Deze winactie loopt tot 1 november 2018. De winnaar wordt uiterlijk 10 november 2018 bekend gemaakt. Cooqing gebruikt deze winactie om publicitaire redenen en zal publicaties doen in beeld en geluid inzake deze winactie. Ook de betreffende Cooqing kan op verzoek van Cooqing BV publicitair worden ingezet. Als de winnaar de prijs aanvaardt, gaat hij/zij akkoord met de voorwaarden zoals door Cooqing BV bepaald.