Na een zonnige dag samen met je dierbare vrienden en familie ultiem genieten in een prachtige villa met eigen zwembad, tennisveld, een groot schaakbord, indoor en outdoor yoga-zalen, en natuurlijk petanque-baan in een prachtige omgeving! Dat is waar quality time in het leven om gaat.

Nu is het mogelijk! Cooqing en Bastide Avellanne in de Provence slaan hun handen ineen om dromen te verwezenlijken.

Bastide Avellanne is een prachtige pittoreske luxueuze petit hotel waar privacy een vanzelfsprekendheid is. Afgelegen in een natuurlijke omgeving tussen bossen en wijngaarden in de zonnige provincie Provence is Bastide Avellanne oprecht een verborgen juweel. Mogelijkheden van vele sportieve activiteiten, cultuur, luxe, gastronomie, genieten van het leven vloeien hier als vanzelf ineen.

De unieke mogelijkheid voor de hobbykok om samen met familie en vrienden een eigen vakantielocatie te boeken en samen te koken met de Engelse chef-kok Matt Brice.

Gelegen:

  • 1,5 uur vanaf (vliegveld) Nice
  • 1 uur vanaf (vliegveld) Toulon
  • 1 uur vanaf St. Tropez
  • 1 uur vanaf parfum hoofdstad van de wereld Grasse
  • 1 uur van Lac du St Croix

Vele activiteiten in de omgeving te doen:

Wandelen (3 GR routes binnen 0,5 uur afstand), mountainbiken, golfen, racen (in een echte F1 auto!) op Circuit du Var, cultuur snuiven in mooiste dorpjes van Frankrijk (Moustiers Sainte Marie en Tourtour), prachtige tochten rijden met cabriolet of motor, de beroemde stranden van St Tropez bezoeken, zeilen, duiken, etc. etc.

Benieuwd naar deze actie en de mogelijkheden? Mail dan met Yvon van Cooqing via yvon@cooqing.nl.